079-889 37 44 info@1892etendrinken.nl

dag van je leven

Welkom bij 1892 Eten & Drinken! De gezelligste en populairste ‘officiele trouwlocatie’ van Zoetermeer. Met ons unieke pand en centrale ligging in het karakteristieke oude centrum van Zoetermeer bieden wij jullie een unieke dag om nooit meer te vergeten!

DIENSTEN

TROUWEN

Wat is er mooier dan je trouwdag van A tot Z doorbrengen in een monumentaal pand vol met geschiedenis en karakter! De diverse mooie houten details en bijzondere items die je bijvoorbeeld aan de muren terug kan vinden maken het geheel tot een unieke locatie in de regio. Wij staan voor eerlijk, open en gastvrij. 

Van ceremonie tot en met het feest zal ons team ervoor zorgen dat het volledig naar uw wens wordt ingevuld. Door onze mooie zalen, het lekkere eten, de gastvrije bediening en de unieke sfeerbeleving zorgt dit ervoor dat uw trouwdag op elk front zal slagen.

Ontvangst

In de loop van de middag staat ons team van 1892 Eten & Drinken klaar om u en uw gasten te ontvangen en verwelkomen.

Na ontvangst zal aan iedere gast een gepaste plek worden toegewezen en kan de ceremonie beginnen.

Ceremonie

En dan is het tijd voor de ceremonie. Het bruidspaar komt het podium op waar de ambtenaar van de burgerlijke stand zit te wachten om vervolgens de huwelijksceremonie te voltrekken. Het officiële trouwen kan nu écht beginnen.

Receptie

Zodra de huwelijksceremonie is voltrokken is het natuurlijk tijd om te proosten. Ons team zorgt ervoor dat iedere gast wordt voorzien van een glas bubbels en het proosten kan beginnen.

Vervolgens is het tijd voor de receptie waarbij iedere gast het bruidspaar kan feliciteren. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje. Dit is tevens het moment waarop de bruidstaart wordt aangesneden.

Picture perfect

Na de receptie wordt het natuurlijk tijd om deze onvergetelijke dag vast te leggen. Het bruidspaar vertrekt samen met de gasten naar buiten om in de mooie nabije omgeving schitterende foto’s te maken. Ondertussen zorgt ons team ervoor dat de Galleryzaal volledig wordt ingericht voor een passend diner.

Diner

Voor veel bruidsparen een lekker moment. De formaliteiten zijn voorbij en alles is goed verlopen. Tijd om even lekker te gaan genieten van een heerlijk diner en van elkaar. En hoe kan je beter samen genieten dan met het heerlijke ‘shared dining’! Mooi grote kloosterhouten planken op de tafel waar verschillende gerechten op komen te staan. De inhoud bepalen jullie helemaal zelf, zodat er voor iedereen voldoende lekkere gerechten zijn om uit te kiezen.

Wij hebben momenteel een mooie combinatie aanbieding voor 3-gangen shared dining inclusief onbeperkt dranken!

Natuurlijk is er nog veel mogelijk. Zoals een uitgeserveerd 3- 4- of 5- gangenmenu. Wij maken verschillende buffetten en kunnen een leuk aangekleed walking dinner verzorgen!

Het feest!

Dan het moment waar veel bruidsparen de hele dag op wachten.. het feest! En voor een goed feest ben je in de theaterzaal van 1892 Eten & Drinken aan het perfecte adres. De zaal staat bekend om zijn gezellige feesten voor grote en kleine gezelschappen. Door de splitlevel indeling van de zaal heb je nooit het gevoel dat de ruimte te groot is! Dit in combinatie met het echte podium en het grote scala aan verlichting maakt het de perfecte basis voor een top feest! 

 In de zaal is aanwezig:
– Sfeer en disco- verlichting
– Basis set geluid
– 2x TV scherm voor het afspelen van foto’s of filmpjes
– 4 units airconditioning
– Wit meubilair
– Groot podium voor DJ of band met theater gordijnen

Verder kunnen wij het feest van A tot Z voor jullie verzorgen. Wij zorgen natuurlijk voor de hapjes en de drankjes, maar ook op het gebied van entertainment hebben wij een goede samenwerking. Sterker nog, ze zijn uitgeroepen tot beste allround DJ’s van Nederland! 

Kom gezellig eens kijken in de zaal en laat je verrassen door de unieke locatie!

BEZOEK ONS VANDAAG NOG...

CONTACT

Dorpsstraat 74-A
2712 AM Zoetermeer

T: 079-889 37 44
E: info@1892etendrinken.nl

KvK-nummer: 80686249  
1892 Eten & Drinken B.V.

Bezoek ons

Wij zitten aan de achterzijde van de Dorpsstraat aan het water bij de grote parkeerplaats. Tip: vergeet uw blauwe kaart niet.

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 17.00 - 23.00
Woensdag: 17.00 - 23.00
Donderdag: 17.00 - 23.00
Vrijdag: 17.00 - 00.00
Zaterdag: 17.00 - 00.00
Zondag: 17.00 - 23.00

(Andere tijden in overleg mogelijk)