Wedding season is begonnen! Bij 1892 Eten & Drinken hebben we de afgelopen maanden al een paar prachtige bruiloften mogen aanschouwen en er komen er nog een heel wat aan. De aankleding of invulling van je bruiloft is natuurlijk erg persoonlijk, maar wij hebben in ieder geval de wedding blogs afgezocht om leukste de bruiloft trends van 2017 met jullie delen!

Kleurentrends

Blush
'Blush' is toch wel dé bruiloft kleur van 2017. Dit is een poederroze kleur die perfect past bij een bruiloft. Kies voor blush decoratie, blush als de kleur van de bruidsmeisjes, je bruidjurk, of doe het allemaal! Als bruidsjurk vinden velen misschien nét iets te gewaagd, maar omdat de kleur zo subtiel en licht is zie je het toch steeds meer terug.

Goud
Goud en metallic zal in 2017 ook veel terug te zien. Echter is goud niet zo'n makkelijke kleur als blush. Té veel goud kan een bruiloft nogal 'over de top' maken. Daarom is het mooi om goud in details en accenten te gebruiken. Gebruik het bijvoorbeeld als bestek, op de uitnodiging of als lint. 

Groen
De kleur groen is misschien niet de eerst kleur waar je aan denkt bij een bruiloft. Toch staat dit onwijs mooi! Het geeft een heel natuurlijk effect en is veel terug te zien op bruidstaarten en in de decoratie. Groen is ook erg mooi bij een bohemian bruiloft, wat tegenwoordig veel gedaan wordt. Mmaar ook op de stoelen als strik kan dit erg mooi staan.

Geel
Nog zo'n kleur die je niet snel te binnen schiet bij het plannen van een bruiloft. Toch is deze kleur steeds populaider. Zoek maar eens op internet, geel voegt zoveel kleur toe aan een bruiloft! De kleur straalt warme en vreugde uit!
Maaaaaaybe?The sweetest tree-trunk wedding cake with adorable golden topper | Image by From The Daisiesmet een kleedje kan het iedere tafel zijn...90 Inspiring Gold Wedding Ideas | HappyWedd.com
Alles op één locatie
Geen gedoe met op en neer reizen. Ceremonie bij locatie A en receptie bij locatie B. Tegenwoordig bieden veel locaties de mogelijkheid om een gehele bruiloft te verzorgen op hun locatie. Een bruiloft geeft vaak al veel stress, dus één locatie zorgt al voor veel meer gemak. Bij 1892 Eten & Drinken (en ook bij De Heeren van Soetermeer) is dit mogelijk! Van ceremonie tot knallend eindfeest! 

First look
Je ziet steeds vaker terug dat bruidsparen hun 'first look' vastleggen. Dit is het moment waarop de bruid en bruidgeom elkaar voor het eerst helemaal in bruidskleding gekleed zien. Een super mooi moment, waar vaak de mooiste foto's uitkomen! Hoe je dit wil doen is helemaal zelf in te vullen. Kies een locatie die goed bij jullie past of waar jullie een mooie herinnering hebben. Ook kun je je verloofde bij de voordeur laten aanbellen en open doen voor een extra verraste blik!
Foto

Een 'unplugged' bruiloft
Dit is een trend die de fotograaf erg fijn vindt: een unplugged bruiloft. De foto's hieronder laten het al zien. Het ziet er gewoon echt niet uit als al die smartphones op bijna alle foto's te zien zijn. Het wordt tegenwoordig steeds vaker door de ceremoniemeester gevraagd: geen foto's maken please! Dit is én gezelliger, leuker en de fotograaf legt alles vast! Vraag dus aan de ceremoniemeester of ambtenaar of zij dit duidelijk willen maken aan jullie gasten. Je kunt ook creatief bordjes op hangen met deze mededeling.
Afbeeldingsresultaat voor smartphones wedding
Wilde bloemen
Wilde bloemen waren vorig jaar al populair, maar dit jaar blijven we ze zeker nog zien. Het hoeft allemaal niet zo strak en netjes meer. Veldboeketten met rozen, pioenrozen en veldbloemen zijn helemaal in! Ook worden bloemen veel meer decoraties van stoelen, tafels en zelfs altaren teruggezien.
Rustic wedding inspiration | The Merry BrideBoho Pins: Top 10 Pins of the Week – Succulents at Weddings

Let's party!
2017 is het jaar van de spetterende trouwfeesten! Een bruiloft is bijna niet meer compleet zonder te eindigen met een feestje. Bij 1892 Eten & Drinken beschikken wij over de perfecte party zaal, namelijk 'Club 1892'. Voorheen heette dit de theaterzaal. Hier past zo 250 man in. Club 1892 beschikt over een eigen bar en een professionele licht/geluidsinstallatie. Het podium is perfect om een DJ de nieuwste plaatjes te laten draaien of een bandje te laten spelen!

foto van 1892 Eten & Drinken.


Verwacht je dat hij binnenkort op zijn knieën gaat of ben je verloofd en op zoek naar een trouwlocatie?
Kom dan 15 oktober naar onze open dag voor bruiloften! Meer info over deze open dag is hier te vinden.

Groetjes,

Sabine
1892 Eten & Drinken