Elke vrouw droomde vroeger wel eens als klein meisje over haar perfecte bruiloft. Het vinden van de perfecte jurk, welke vulling de bruidstaart krijgt en zeker niet te vergeten, waar vindt de grote dag plaats! 1892 Eten & Drinken is een officiele trouwlocatie. Van ceremonie tot diner tot feestavond... Het kan allemaal bij 1892 Eten & Drinken op dezelfde locatie en toch voelen alsof je op verschillende locaties bent geweest! Maarten en Simone hebben hun grote dag gevierd bij 1892 Eten & Drinken en vertellen hier hun ervaring..

'Natuurlijk zei ik ja!'
Op Simone haar 25e verjaardag ging Maarten op zijn knieen! Het huis was helemaal versierd en de rode loper was uitgelegd wanneer Maarten de mooie ring om de vinger van Simone mocht doen. Na elkaar al negen jaar te kennen wist Maarten dat Simone de vrouw van zijn leven was. Door de komst van hun derde kindje heeft de verloving iets langer geduurd dan ze in eerste instantie hadden bedacht. Maar na drie jaar verloofd te zijn was het dan eindelijk zo ver! 29 September 2016 was dè grote dag voor Maarten en Simone!

Maarten en Simone
'We dachten dat 1892 Eten & Drinken niet binnen ons budget zou vallen'
Geluk na een ongeluk kunnen we het wel noemen. Maarten en Simone hadden in eerste instantie een andere locatie gevonden, maar nadat deze werd overgenomen en het geen officiele trouwlocatie meer was, verviel ook gelijk hun trouwlocatie. Na het zoeken op internet dachten Maarten en Simone dat 1892 Eten & Drinken boven hun budget zou vallen, maar gingen toch langs voor een bezichtiging. Na de eerste bezichtiging en een idee te hebben opgedaan wisten ze dat dit hun locatie werd voor de bruiloft! Gelukkig was het ook een enorme meevaller dat 1892 Eten & Drinken binnen het budget viel. Ze konden alle 30 daggasten en alle 115 avondgasten uitnodigen en een verdere invulling van hun grote dag volgde.
Maarten en Simone
'Het was een warme zomerse dag'
Op vrijdag 29 september 2016 was het dan zover! Vrienden van Maarten en Simone waren al druk bezig het versieren van alle stoelen voor de ceremonie. De brug naar 1892 Eten & Drinken werd versierd en bij de ingang werd een ballonnenpilaar geplaatst. Het was dè perfecte dag voor hun bruiloft. Alle gasten werden ontvangen en stonden bij de ingang van 1892 Eten & Drinken al klaar om het aankomende bruidspaar te ontvangen. Nadat iedereen had plaatsgenomen in de zaal voor de ceremonie, kwam Simone dan opgelopen in haar mooie bruidsjurk. De tissues werden tevoorschijn getoverd, voordat Maarten en Simone 'Ja, ik wil' konden zeggen. Juigend en joelend werd er met een glaasje bubbels geproost op het bruidspaar!

'Het BBQ buffet pastte precies bij ons!'
'Lekker eten, goed van smaak en genoeg voor iedereen', is wat Simone kon zeggen over het BBQ buffet. Op de buffettafel in de zaal de Gallery werd een BBQ buffet geserveerd en alle gasten konden meer dan genoeg opscheppen. 'De steak 1892 zouden we echt het recept van willen!'. Vooral Maarten kon niet stoppen met vragen wat het geheim was achter de steak 1892. Tijdens het diner werd er ook extra om gevraagd en met alle liefde zorgde de chef-kok ervoor dat er genoeg steak 1892 voor het hele gezelschap was.

'WAUW!'
'Sfeervol en groot' is hoe Maarten en Simone de theaterzaal beschreven. Met het feest ging het dak er zeker wel af! De DJ stond op het podium een complete show te geven. 'Vooral erg leuk dat je vanaf het middengedeelte naar beneden kan worden gekeken op de dansvloer'. Het gaf de mogelijkheid voor gasten om even te gaan zitten, maar niets te missen van alles wat er op de dansvloer gebeurde. De hapjes werden rondgeserveerd en bij de bar werden alle gasten voorzien van drankjes.

Maarten en Simone
'Het was zoals we ons hadden voorgesteld'
'De dag was super verlopen en er werd één groot feest van gemaakt!', is hoe Maarten en Simone hun dag hebben ervaren. 'De goede verzorging van 1892 Eten & Drinken en echt niets is te gek!', zo werd het gesprek met Maarten en Simone afgesloten. Wanneer ze nog iets tegen de medewerkers van 1892 Eten & Drinken mochten zeggen dan was het: 'We kunnen niet wachten om een eventueel volgend feest weer bij 1892 te kunnen vieren!'.