In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter 1892 Eten & Drinken. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Remy (25 jaar) wordt dit keer aan de tand gevoeld.

Ben jij er ook schuldig aan? Een foto plaatsen van je eten voordat je het überhaupt geproefd hebt? Als je Instagram opent staat je feed er vol mee, food foto’s. Er wordt tegenwoordig meer eten dan ooit gedeeld op social media. Het begint al bij het ontbijt: de mooiste Acaï bowls, avocado toasts en wafels worden vroeg in de ochtend al klaargemaakt voor een perfecte #foodporn foto. Een bammetje met pindakaas als ontbijt is niet interessant voor de foto natuurlijk.

'Niets is te gek!'
Elke vrouw droomde vroeger wel eens als klein meisje over haar perfecte bruiloft. Het vinden van de perfecte jurk, welke vulling de bruidstaart krijgt en zeker niet te vergeten, waar vindt de grote dag plaats! 1892 Eten & Drinken is een officiele trouwlocatie. Van ceremonie tot diner tot feestavond... Het kan allemaal bij 1892 Eten & Drinken op dezelfde locatie en toch voelen alsof je op verschillende locaties bent geweest! Maarten en Simone hebben hun grote dag gevierd bij 1892 Eten & Drinken en vertellen hier hun ervaring..


In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter 1892 Eten & Drinken. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Mathieu (19 jaar) wordt dit keer aan de tand gevoeld.

Wedding season is begonnen! Bij 1892 Eten & Drinken hebben we de afgelopen maanden al een paar prachtige bruiloften mogen aanschouwen en er komen er nog een heel wat aan. De aankleding of invulling van je bruiloft is natuurlijk erg persoonlijk, maar wij hebben in ieder geval de wedding blogs afgezocht om leukste de bruiloft trends van 2017 met jullie delen!
De lente komt er alweer bijna aan, maar toch moeten we eerst nog de laatste winterdagen doorkomen. Kou, winterdepressies, donkere en korte dagen... het maakt het er niet leuker op. Maar wat is de beste manier om deze dagen gemakkelijker door te komen? Het antwoord is heel makkelijk...winterse cocktails!


In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter 1892 Eten & Drinken. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Jeffrey (25 jaar), bedrijfsleider van 1892 Eten & Drinken, trapt af.


Binnenkort kunnen onze gasten een kijkje in de keuken van 1892 Eten & Drinken nemen door de videoreeks: Chef's vlogs. In deze vlogs geeft Roland een aantal tips and tricks weg en kan er gezien worden hoe hij de populaire gerechten van 1892 bereidt. 

1892 Eten & Drinken, voorheen ‘de Graanschuur’ bestaat al bijna 6 jaar en is onlangs omgebouwd tot het leukste en lekkerste ‘Shared Dining’ restaurant van Zoetermeer. Voor vele in Zoetermeer al een bekende plek, maar voor wie ons nog niet kennen......

https://themusicstoreuk.co.uk/media/catalog/category/ed_sheern_banner.jpg
Bij 1892 Eten & Drinken hebben wij al veel mooie bruidsparen het 'ja woord' zien geven. We hebben dan vaak ook de taak het nummer voor de 'first dance' of ceremonie op zetten. Muziek uit kiezen voor je grote dag is heel belangrijk en lastig: ga je voor cliché en mooi of wil je origineel zijn?
Spotify stelde een lijst samen van de meest gedraaide wedding songs tijdens de first dance en receptie van bruiloften van 2016. Nu zitten we natuurlijk midden in het wedding season, welke liedjes zouden het volgend jaar zijn?

Zakelijke bijeenkomst? Zo maak je het leuk!
Elke werknemer en werkgever kent het wel; de vergaderingen en meetings. Je kan ze niet vermijden, maar het hoeft ook geen statisch gebeuren te zijn! Zo kan je het leuker maken...