In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter 1892 Eten & Drinken. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Remy (25 jaar) wordt dit keer aan de tand gevoeld.
Hi Remy! Wat is jouw functie bij 1892 en hoe lang werk je er al?
Mijn functie is zelfstandig werkend kok. Ik werk nu iets langer als twee jaar bij 1892 Eten & Drinken.

En wat vind jij nou echt het lekkerste gerecht van de kaart en welke is volgens jou het meest populair?
Zelf vind ik de steak 1892 het lekkerste, omdat de barbecuesmaak zo goed is in combinatie met de pittige saus. Ik merk toch wel dat de Kip Cashew erg populair is onder de gasten.

Wat doe je zoal naast werken bij 1892?
Als ik vrij ben doe ik leuke dingen met mijn vriendin en soms voetbal ik met vrienden. Ook kan ik genieten van een lekker diner bij mijn ouders als ik daar op bezoek ga

Wat is jouw absolute, leukste 1892 moment?
Ik kan erg goed opschieten met Roland, onze chef, die ken ik al erg lang, dus dat maakt het werk sowieso leuk. Eigenlijkvis het altijd wel lachen met de collega’s onderling!

Waarom zou iedereen 1892 eens uit moeten proberen?
Sowieso om het Shared DIning concept, wat heel gezellig is. Je kunt met je vrienden fo familie samen eten en verschillende gerechten proberen. En de sfeer is altijd goed! 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
In dit bedrijf sowieso nog heel veel doorleren en misschien nog een leuke vlees/vis cursus volgen.