In de rubriek: zes vragen aan.. laten we onze gasten kennis maken met het team achter 1892 Eten & Drinken. Elke week is iemand anders aan de beurt om zes vragen te beantwoorden. Jeffrey (25 jaar), bedrijfsleider van 1892 Eten & Drinken, trapt af.

Hi Jeffrey! Wat is jouw functie bij 1892 en hoe lang werk je er al?
Ik werk nu 3,5 jaar bij 1892. Hiervoor heb ik ook altijd in de horeca gewerkt. Ik begon dus met veel horeca ervaring bij 1892 en werd daarom ook gevraagd om bedrijfsleider te worden.

En wat vind jij nou echt het lekkerste gerecht van de kaart?
Dat is niet zo lastig! Sowieso de gegratineerde zalm en de beroemde Steak 1892!

Wat doe je zoal naast werken bij 1892?
Ik ijshockey al 16 jaar en dat doe ik nog steeds. Vroeger zelf vier keer in de week en nu naast werk maar één keer. Ik train alleen.

Wat is jouw absolute, leukste 1892 moment?
Dat is een van de eerste personeelsuitjes geweest. We gingen toen beachvolleyballen en gourmetten. Dat was wel echt heel leuk.

Waarom moet zou iedereen 1892 eens uit moeten proberen?
We geven goede service, de gast staat bij ons centraal en het eten is gewoon super lekker!

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Lastig.. Misschien ooit een eigen zaak openen!