Binnenkort kunnen onze gasten een kijkje in de keuken van 1892 Eten & Drinken nemen door de videoreeks: Chef's vlogs. In deze vlogs geeft Roland een aantal tips and tricks weg en kan er gezien worden hoe hij de populaire gerechten van 1892 bereidt. 



Shared Dining
Wat 1892 Eten & Drinken onderscheidend maakt is het unieke Shared Dining concept. Shared Dining staat voor gezelligheid, delen en proeven. 
Met Shared Dining maken jij en je tafelgenoten een reis door de keuekn van 1892 Eten & Drinken.
Het leuke aan Shared Dining is dat je misschien wel een keer iets probeert wat je zelf niet zo gauw zou bestellen!
Van gerookte makreel, de spicy vega burger tot aan de beroemde 1892 Steak, er is voor ieder wat wils!

Chef's vlogs
Roland Prudon is de chef bij 1892 Eten & Drinken. Zijn passie ligt bij barbecueen en zijn kookstijl omschrijft hij als een mix van de Westerse en Oosterse keuken.
Naast de velen jaren ervaring die Roland heeft in het koksvak, heeft hij ook nog eens enorm veel (heoretische) kennis.
Het leek ons een leuk idee onze gasten een kijkje in de keuken van 1892 Eten & Drinken te geven. Dit zullen we gaan doen door middel van een reeks vlogs. Deze zullen op Facebook en op we blog geplaatst worden. Een vlog is een blog in een videovorm. Roland zal in deze vlogs tips and tricks weggeven of simpelweg laten zien hoe hij onze gerechten bereidt. 

Steak 1892
De eerste vlog zal snel online staan. Deze zal gaan over de beroemde steak 1892 die op de barbecue wordt klaargemaakt.
Hieronder alvast een kleine teaser door middel van wat foto's.